Ännu ett skurkstreck från Evron

Tjena Pandor,

har ni redan varit inne i stan idag? Om ja, lyssna nu noga och och framförallt sssch! Ni måste vara tysta som möss! Inte ett ord till någon! Vi måste nämligen varna er för en sak: det finns en spion i stan. :bigeyes: Alltså inte en riktig spion gjord av kött och blod utan av metall och med antenner. Det är en avlyssningsrobot!!

Den ser visserligen söt ut, men är utrustad med mikrofoner så att Evron och hans vakter ska kunna tjuvlyssna på våra konversationer. Spionen från Bitterland placerade antagligen ut avlyssningsroboten när han var här. Så vitt vi vet kan det ju också finnas flera robotar?! Evron vill ta reda på vad för saker vi tycker om och vilka våra djupaste hemligheter

 

Men det ska han inte lyckas med! Professor Bookworm slog larm direkt och tänkte ut en genial plan för hur vi ska kunna kommunicera med varandra utan att prata: med hjälp av Panda-telepati. Det är Bookworms senaste och mest banbrytande uppfinning. Det ser ut som en snygg hatt, men i själva verket kan ni läsa andra Pandors tankar med den, om de också har en sådan hatt på sig. Professor Bookworm har också en plan för hur vi ska sätta stopp för den här plåtspionen. Så skynda er till Bookworm i grottan och låt honom berätta om sin plan för er!
Hehe, Ella och jag spelade roboten ett litet spratt och sa en massa saker som inte stämmer för att lura in Evron på fel spår. Jag sa att vi Pandor tycker om senapsglass, att hamnkaptenen kan karate och att Ella är allergisk mot rosor. :D

Och jag sa att Max inte kan simma och att det bor en jättepadda i vulkanen. :)



Det var jättekul! Ni kan väl också säga massa dumheter framför roboten. På det viset kan vi kanske besegra Evron och hans hantlangare med deras egna vapen, hehe. ;)

Håll höjd

Ella och Max


Kommentera snälla :)

Om du kommenterar, kan du räkna med att jag blir glad!:

Ditt namn:
Spara namn?

E-postadress: (Det är bara jag som ser den och den publiceras inte)

Din sida/blogg:

Vad vill du säga mig?:

Trackback
RSS 2.0