"Nines annorlunda avslut" del 5

Hallå där.... gäääsp. Är fortfarande supertrött. Tänkte berätta vinnaren på del 5 men orkar inte. Varsågod och berätta du, Rita... Zzzzzzzzzz

Oh så gääärna! Okej, vinnaren är.... RITA!! Alltså jag, xD Här är min del:

Del 5 - Rita

Det hade gått bra med killen. Han hade inte skadat sig. Det var bara en lekfull hajunge, som var tam. Han hade rymt från Zoo. Inget annat hade hänt.
Nine satt och läste ur en bok. Hon läste bara för att ha något att göra, boken var ganska dålig och hon fattade inte ett skvatt. Hon suckade. Det var julafton, men Nine hade inte haft så roligt. Alla gäster hade åkt hem nu och Nines familj höll på att diska. Alla utom Nine, som klagat på en påhittad huvudvärk. Nine tänkte på sin mormor, för säkert 100 gången den dagen. Undrar hur hon hade det, där uppe i himlen?
- Nine! Nu får du sluta slöa och hjälpa till! Gå ut med soporna, är du så snäll.
- Jaja.... Nine reste sig upp och hämtade soppåsen och jackan. Det var kallt ute. Hon ryste till. Det var mörkt och läskigt ute. Fort lämnade Nine soppåsen och sprang. Vart, visste hon inte. Hon bara kände att det var bäst. När Nine stannade upp, var hon på kyrkogården. Varför? Det visste hon heller inte. Fötterna gick liksom av sig själva. Runt kyrkogården, och in på en smal korridor av gravar. Bort till en ljusgrå sten med två vita duvor och en lila blomma. Nine läste namnet. Katharine Welson. År 1918 - 2009. Nines mormor blev 87 år. Hon var riktigt frisk och pigg för att vara en tant. Men hon rökte mycket. En dag hade Katharine fått cancer och var tvungen att läggas in på sjukhus. Hennes sista ord till Nine, var: "Ta hand om dig Nine. Snart ses vi igen.." Sen hade hon slocknat. Nine fick tårar av att tänka på det. Hon torkade bort dem, och gick hem. Hennes mamma stod med armarna i kors.
- Vart har denna unga dam varit då? Det är max 100 meter till soptunnan, plus 100 meter tillbaka. Varför tog det så lång tid?
- Jag träffade en kompis vid kiosken tillbaka, och hon ville pront berätta om sin julklapp av hennes farmor, ljög Nine. I själva verket hade inte Nine så många vänner, mest Hilda, men hon var ju i Turkiet.
Nines mamma verkade gå på det och Nine pustade ut. Hon gick upp på sitt rum och somnade i sängen.



(Bild av Rita, med lite hjälp av Pandania ;) )

var min del bra?? Jag tycker det xD Undrar vad Pandania kommer säga?? Om ingen kommenterar till del 6, kommer jag skriva del 6 också!! Soquekramar

Rita!

Föressten: Texten ser lång ut. Men den är exakt 20 rader egentligen! Det är bara att jag har ganska stor text :)


Kommentera snälla :)
Postat av: JAKOB

Hej! :)

Jag vänder mej till dej eftersom att du är en vänn man kan lita på! Jag har nu skaffat en ny blogg som inte har en enda besökare. Skulle vara snällt om du tipsa på ett inlägg! :) www.moviestarjakob.blogg.se

Hejdåh :)



2010-12-25 @ 18:30:14
URL: http://moviestarjakob.blogg.se/
Postat av: mollymo

Hej!

Förlåt.....mig....För..allt..jag..gjort...

Jag försöker vara tuffare än jag äe!

För jag vill inte komma bort ur längden...Förstår du?

På riktigt går jag i Friends. Men jag vet att ingen kunde tro det,För jag jahh varit så taskig! Men..Det ska juh bli bättre! :)

Jag ska visa den jag äe,Och det ska komma ur mitt hjärta♥ Jag gillar alla! Ingen gillar jag inte.

Men ibland är jag en sådan människa. Jag menar aldrig att vara taskig,Det förstår du väl? Men det blir så..liksom..fel ibland,Men då vet jag att de redan blivit försent,Och jag vill inte att ngn ska ha fördomar om mig! så....FÖRLÅT,

PS: Thx för min lilla julklapp♥ Den värmde mitt hjärta! Den bästa nånsin!!!



2010-12-25 @ 19:22:44
URL: http://mollymo.bloggplatsen.se/
Postat av: mollymo

Hur byter man till Comic Sans MS,Och ändå har stor storlek på texten? Snälla svara!!! ♥

2010-12-26 @ 12:19:38
URL: http://mollymo.bloggplatsen.se/

Om du kommenterar, kan du räkna med att jag blir glad!:

Ditt namn:
Spara namn?

E-postadress: (Det är bara jag som ser den och den publiceras inte)

Din sida/blogg:

Vad vill du säga mig?:

Trackback
RSS 2.0